Wildwater Webshop Wildwaterwebshop

School/Groepsreizen in Zuid-Frankrijk - BELEEF HET AVONTUURRafting Zoetermeer

Profiteer van onze jarenlange kennis en ervaring!

Wildwaterschool is al 25 jaar bekend in de Franse regio Hautes Alpes en beschikt over een eigen accommodatie / Camping waar scholen, bedrijven, groepen en families van Harte Welkom zijn.

U kunt gebruik maken van een vast programma of u maakt uw wensen kenbaar en wij stellen in overleg met u een programma samen.

Mogelijkheid Schoolprogramma:

Het activiteitenprogramma kan bestaan uit de volgende onderdelen:
• Rafting in 6-8-10 persoons rafts
• Wildwater Kanovaren in 1- en 2-persoons kayak
• Klettersteigen (Via Ferrata)
• Canyoningen
• Klimmen & Abseilen
• Bergwandeltochten
• Hike met overnachting in de bergen
• Mountainbiken

Maaltijden
Wildwaterschool kan zorg dragen voor de maaltijden in samenwerking met de leerlingen in corveedienst:
Ontbijt - lunchpakket - warme maaltijd
Warme maaltijd bestaat uit 3-gangen menu: soep, hoofdgerecht en fruit of toetje.

Zorgt u zelf voor de maaltijden dan kunt u de keuken huren met de daarbij behorende keukeninrichting:
kook(gas)toestel , pannen en potten.
Borden, bestek, bekers etc. dient men zelf mee te nemen.
Tijdens het nuttigen van de maaltijden en tijdens het avondverblijf wordt er gebruik gemaakt van de bestaande accommodatie of een daarvoor geschikte partytent.

Overnachten
Wildwaterschool beschikt over 10-persoons(6x) slaaptenten en 1 Partytent voor 55 personen.
Het is ook mogelijk dat u of de leerlingen zelf voor de tenten zorgen.
Er zijn ook 2 luxe ingerichte chalets die gehuurd kunnen worden voor de docenten en/of de chauffeur(s).
Er kan ook een hotelkamer voor de chauffeur gehuurd worden in het dorp zelf.

Camping info
Camping Les Eygas is 2,5ha groot, ligt aan de voet van Nationale Park "Les Ecrins", en heeft een beachvolleybalveld, 2 jeu de boules velden en een groot sportveld voor sport/spel activiteiten.
Buiten het hoogseizoen is de camping gesloten voor passanten en is de locatie uitsluitend voor uw school beschikbaar.
Vanwege de centrale ligging ten opzichte van de diverse outdooractiviteiten heeft u iedere dag te maken met minimale reistijden en is het een zeer aantrekkelijk locatie om een Alpenkamp te organiseren.

Offerte aanvraag
Heeft u interesse om een programma voor uw school te organiseren?
Neem contact op met Wildwaterschool en in overleg met u kunnen wij een programma/offerte samenstellen.
Klik hier voor de contactgegevens/offerte-aanvraag van Wildwaterschool.

Wildwaterschool neemt graag al uw zorgen uit handen om een geslaagd schoolkamp te organiseren!

De Stroming naar Succes!