Wildwater Webshop Wildwaterwebshop

Whitewater Rescue Technicien (WRT)

Wildwaterschool geeft u de mogelijkheid om een Whitewater Rescue Technicien cursus te volgen.

Door onervarenheid van mensen ontstaan er vaak gevaren op wildwater.
De afgelopen jaren zijn er vele incidenten geweest waarbij de redders uiteindelijk zelf slachtoffer werden.
Zelfs collega’s kwamen in de problemen doordat ze géén of nauwelijks kennis hadden van de gevaren van het water.

WIldwaterschool is van mening dat niet alleen begeleiders van groepen op wildwater maar ook particuliere watersportbeoefenaars zich moeten verdiepen in de gevaren op het water, de daarbij behorende consequenties en het tot stand brengen van oplossingen in geval van gevaar of dreigend gevaar.

Deze cursus is bedoeld voor de wildwatervaarder die met eenvoudige materialen werkt.
Vanuit die optiek omvat de cursus minder theorie en is vooral praktijkgericht waarbij eenvoudige hulpmiddelen gebruikt worden.

Het minimum aantal deelnemers is 6 personen, maximaal 12 personen.
Heeft u een eigen groep van minimaal 6 personen dan kunt u een cursus op maat aanvragen.
Data in overleg en op elke gewenste locatie.

Voor actuele prijzen en data kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 0031(0)495.518.497 of e-mail info@wildwaterschool.nl

Ook deze cursussen zijn de juiste "Sromingen naar Succes"