Wildwater Webshop Wildwaterwebshop

Kayak recreatief

Wildwater kanovaren is een discipline die al vanaf de jaren ´80 zeer populair is.
Wat de eigenvaardigheid betreft kan men er met een kano vrij snel zelf op uit trekken maar gaat men wildwater kanovaren dan zijn er toch wel basistechnieken vereist om deze sport op een veilige manier te beoefenen.
Stromend water is altijd verraderlijker dan men denkt, zeker als men boven de wildwater categorie II gaat. De problemen die dan kunnen ontstaan zijn in de meeste gevallen ook serieuze problemen.

De wildwaterschool biedt u een professionele begeleiding bij de recreatieve invulling van een kanocursus of wellicht alleen een kanotocht.
De wildwatercursussen die wij u aanbieden zijn recreatieve cursussen waarbij plezier en gezelligheid uiteraard belangrijke ingrediënten zijn maarRecreatief raften waarbij het aspect "veiligheid" altijd op de eerste plaats staat. U kunt voor de wildwatercursussen kiezen uit arrangementen in de Belgische Ardennen en de Franse Alpen. Ook is het mogelijk een arrangement te boeken op een locatie naar eigen keuze.Wildwaterschool jeugdcursus raften

De wildwaterschool geeft jeugd & volwassen cursussen voor beginners, gevorderden én specialisten op wildwater. We starten op wildwater I niveau met de basisbeginselen en voordat u het weet vaart u wildwater II-III.
Ook aan het eskimoteren (met de boot omslaan en doordraaien totdat men weer overeind komt) besteden we aandacht.
Dit doen we al in het begin van de basiscursus; zo leert u op een ontspannen manier de basis eigenvaardigheden, die heel erg belangrijk zijn in de verdere vooruitgang in de deze sport.

Wildwaterschool.nl biedt aan:

Kanotochten : Belgische Ardennen; rivier de Ourthe
Wildwater kanocursussen : Belgische Ardennen
Wildwater kaoncursussen : Franse Alpen; rivieren Durance, Ubaye, Guil
Wildwater kanospecials : Chili en Corsica
Kanoverhuur : Vanuit Budel in Nederland en Hampteau in de Belgische Ardennen

Informeer voor cursusdata of bepaal een eigen datum als u met een groep van 8 personen of meer wilt komen voor een recreatieve wildwater kanocursus.

Prijzen:

Kanotocht Belgische Ardennen; rivier de Ourthe 8 en 18 km, of 2-daagse tocht vanaf €  13,50 p.p.
Kano wildwater weekend Ardennen met overnachting en maaltijden vanaf € 155,00 p.p.
Wildwater kanocursussen Franse Alpen, 5 dagen € 215,00 p.p.

De Stroming naar Succes!