Speedboot Fun

Gaan de andere outdoor activiteiten jou niet snel genoeg en zoek je een spectaculaire uitdaging? Schrijf je dan in voor Speedboot Fun; dé activiteit waarbij je razendsnel over het water vliegt en je de adrenaline door je lichaam voelt stromen. Bij Speedboot Fun kun je kiezen uit Kneeboarden en Funbanden. Deze activiteiten vinden plaats op het meer van Serre Ponçon in de Franse Alpen.

Wildwaterschool biedt deze activiteit aan op Camping Les Eygas in de Franse Alpen waar je nog meer leuke outdoor activiteiten kunt doen. Alle activiteiten staan onder leiding van Nederlandstalige instructeurs en worden in het zomerseizoen wekelijks aangeboden.
Tegelijkertijd met de activiteiten kun je een verblijf boeken op Camping Les Eygas die door de ANWB met 3,5 sterren gewaardeerd is.

KNEEBOARDEN
Kneeboarden is een hele leuke activiteit voor jong en oud. Bij het kneeboarden lig je eerst op je buik op een klein board. De speedboot trekt je vooruit en als de snelheid hoog genoeg is klim je op het board. Eenmaal zittend op je knieën trek je de knieband strak aan en gaat het echte werk beginnen. Je stuurt met je lichaam van links naar rechts en natuurlijk probeer je hierbij niet om te slaan want dat betekent maar één ding; Zwemmen!!! Gebruik de hekgolf (golf die door de snelheid achter de boot ontstaat) om los te komen van het water of om capriolen uit te halen.

FUNBANDEN
Liggend op een opblaasbare band word je in een razend tempo vooruit getrokken door de speedboot. Je moet je goed vasthouden aan de band want door de snelheid kom je regelmatig los van de golven en voor je het weet vlieg je van de band af en moet je zwemmen.
Je kunt er voor kiezen om deze activiteit alleen te doen maar het wordt pas echt fun als je dit met je vrienden of familieleden doet. Met z’n tweeën op één band of iedereen alléén op een band en vervolgens met twee banden tegelijk over het water scheren. De adrenaline giert door je lichaam!

PRIJS 2020 per sessie van 10 minuten
€ 15,00 p.p. Kneeboarden
€ 15,00 p.p. Funbanden

DATA 2020
Week 28 t/m 34
6 juli t/m 23 augustus
Iedere maandag en donderdag tussen 18.00 – 21.00 uur.
Iedere zondag tussen 09.00 – 11.00 uur.
Aanmelden op de receptie van Camping Les Eygas.

INCLUSIEF
Materialen voor Kneeboarden en Funbanden
– Instructie en begeleiding door Nederlandstalige instructeurs

EXCLUSIEF
– Vervoer
– Verzekering
– Maaltijden
– Overnachting

INSCHRIJVEN
Inschrijving en betaling op de receptie van Camping Les Eygas.
Wil je tegelijkertijd met de inschrijving ook een kampeerplaats boeken op Camping Les Eygas? Ga dan naar het inschrijfformulier van de camping. Je vult alle gegevens in voor de reservering van de kampeerplaats en onderaan, in het vakje vragen/opmerkingen, vul je de gewenste activiteit in.

Op alle activiteiten zijn de Algemene Voorwaarden van Wildwaterschool van toepassing.

MEER INFORMATIE NODIG?
Wil je graag meer weten over het kneeboarden of funbanden of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of per e-mail. Op de contactpagina vind je al onze gegevens.