Canyoningen

Canyoningen is een uitdagende en spannende outdoor activiteit waarbij je de loop van een bergrivier volgt. Deze rivier loopt in een diepe kloof langs watervallen, natuurlijke glijbanen en diepe en ondiepe bassins.
Met een neopreen wetsuit, helm en het nodige klimmateriaal daal je al wandelend, glijdend, springend, zwemmend, klauterend en abseilend naar beneden.

FOURNEL
De Fournel is een speelse en uitdagende canyon en is geschikt voor mensen die nog nooit het canyoningen beoefend hebben. De duur van deze canyoning tocht is +/- 2,5 uur.

Wildwaterschool biedt deze activiteit aan op Camping Les Eygas in de Franse Alpen waar je nog meer leuke outdoor activiteiten kunt doen. Alle activiteiten staan onder leiding van Nederlandstalige instructeurs en worden in het zomerseizoen wekelijks aangeboden.
Tegelijkertijd met de activiteiten kun je een verblijf boeken op Camping Les Eygas die door de ANWB met 3,5 sterren gewaardeerd is.

PRIJS 2022
€ 45,00 p.p.
+ 2,5 uur
Vanaf 10 jaar

DATA 2022
Week 26 t/m 35
29 juni t/m 31 augustus
Iedere woensdag. Bij voldoende deelname ook op dinsdag en/of donderdag.
Afhankelijk van de waterstand

INCLUSIEF
– Materialen
– Instructie en begeleiding door Nederlandstalige instructeurs

EXCLUSIEF
– Vervoer
– Verzekering
– Maaltijden
– Overnachting
– Schoeisel* (evt. te huur op Camping Les Eygas)

INSCHRIJVEN
Canyoningen is op basis van individuele inschrijvingen. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier.
Wil je tegelijkertijd met de inschrijving ook een kampeerplaats boeken op Camping Les Eygas? Ga dan naar het inschrijfformulier van de camping. Je vult alle gegevens in voor de reservering van de kampeerplaats en onderaan, in het vakje vragen/opmerkingen, vul je de gewenste activiteit in.
Op alle activiteiten zijn de Algemene Voorwaarden van Wildwaterschool van toepassing.

MEER INFORMATIE NODIG?
Wil je graag meer weten over het canyoningen of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of per e-mail. Op de contactpagina vind je al onze gegevens.